Om oss

Elevsolidaritet är ett initiativ av elever för elever i högstadiet till gymnasiet. Anledningen till detta är att vi som elever har vissa gemensamma intressen som till exempel att göra skolgången lite mindre jävlig och mycket roligare.

Kort anser vi att skolan är en institution som fungerar mer som ett verktyg för disciplin och är därtill också orättvis, den lider också brist på resurser som gör situationen svår för elever och lärare. Det lilla vi bidrar med är att försöka underlätta elevernas vardag genom att sprida och uppmuntra spridandet av färdiga arbeten, studie- och fusktips.

Att bygga en hållbar solidaritet mellan eleverna där man hjälper varandra  är vårt mål och vi tar avstamp i skolarbetet.

 

Annonser

One thought on “Om oss

  1. eros skriver:

    Bra inställning! Hoppas ni aldrig ger vika för eventuell stress och ångest över skoltvånget. Själv har jag gått ut gymnasiet med godkänd gymnasieutbildning och gjorde det med 2250 poäng av 2500. Jag ville göra så lite som möjligt i protest mot systemet och efter jag förstod att man kan hoppa över 250 poäng och ändå få en godkänd utbildning valde jag så fort som möjligt ut ämnen som jag kunde hoppa över. Se till att inte gå till lektionerna i dom ämnena sen också och gör nåt vettigt med tiden. Vill man läsa på universitet som jag gör nu så kan man skriva högskoleprovet eller komplettera ett specifikt ämne om man valde ut fel ämnen som man inte ville skriva godkänt resultat i.

    Sök här på 2250 så ser ni att man inte behöver ha godkänt i alla ämnen.
    http://www.skolverket.se/forskola-och-skola/2.1670/2.2728/2.2793/gymnasieskolan-1.123457

    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: